Research Project
Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
本研究課題において、脂肪酸の味覚および味覚修飾について味覚神経応答と組織学的検索を行った。脂肪酸による味覚神経応答と、苦味抑制が見られKO マウス実験により脂肪酸受容・伝達に関わる分子が示唆された。
All 2009 2008 2007 Other
All Journal Article (22 results) (of which Peer Reviewed: 22 results) Presentation (13 results)
Am J Physiol Regul Integr Comp Physiol 296
Pages: 960-971
Neuroscience 159
Pages: 795-803
Am. J. Clin, Nutr. (In press)
Am J Physiol Regul Integr Comp Physiol. 296
Neuroscience. 159
Biol Pharm Bull 31
Pages: 1833-1837
110006936316
日本味と匂学会誌 15
Pages: 289-292
110007369620
Biochem. Biophys. Res. Commun. 367
Pages: 356-363
Am. J Physiol. Regul. Integr. Comp. Physiol 294
Pages: 66-75
Biol Pharm Bull. 31
Biochem.Biophys.Res.Commun. 367
Am J Physiol.Regul.Integr.Comp.Physiol. 294
FASEB J 22
Pages: 1343-1355
J Biol Chem 282
Pages: 37225-37231
Eur J Neurosci 26
Pages: 1521-1529
日本味と匂学会誌 14
Pages: 387-390
110006651244
FASEB J. (Epub ahead of print)
Eur J Neurosci. 26
Am. J. Clin. Nutr (In press)