• Search Research Projects
  • Search Researchers
  • How to Use
  1. Back to previous page

AIを用いた先端バイオ技術応用食品・農作物に対する消費者意識に影響する要因の探索

Research Project

Project/Area Number 20K20654
Research Category

Grant-in-Aid for Challenging Research (Exploratory)

Allocation TypeMulti-year Fund
Review Section A New Phase of Our Advanced Science and Technology Society
Research InstitutionNational Agriculture and Food Research Organization

Principal Investigator

志村 幸子  国立研究開発法人農業・食品産業技術総合研究機構, 生物機能利用研究部門, 上級研究員 (00355736)

Co-Investigator(Kenkyū-buntansha) 田部井 豊  国立研究開発法人農業・食品産業技術総合研究機構, 本部, 所長・部門長 (10414921)
横井 翔  国立研究開発法人農業・食品産業技術総合研究機構, 生物機能利用研究部門, 主任研究員 (40773073)
權 娟大  国立研究開発法人農業・食品産業技術総合研究機構, 農業情報研究センター, 研究員 (80597097)
Project Period (FY) 2020-07-30 – 2023-03-31
Project Status Declined (Fiscal Year 2020)
Budget Amount *help
¥6,370,000 (Direct Cost: ¥4,900,000、Indirect Cost: ¥1,470,000)
Fiscal Year 2022: ¥2,210,000 (Direct Cost: ¥1,700,000、Indirect Cost: ¥510,000)
Fiscal Year 2021: ¥2,210,000 (Direct Cost: ¥1,700,000、Indirect Cost: ¥510,000)
Fiscal Year 2020: ¥1,950,000 (Direct Cost: ¥1,500,000、Indirect Cost: ¥450,000)

URL: 

Published: 2020-08-03   Modified: 2020-09-07  

Information User Guide FAQ News Terms of Use Attribution of KAKENHI

Powered by NII kakenhi