Project/Area Number |
23K21249
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Research Category |
Grant-in-Aid for Scientific Research (B)
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Allocation Type | Multi-year Fund |
Section | 一般 |
Review Section |
Basic Section 41040:Agricultural environmental engineering and agricultural information engineering-related
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Research Institution | University of Miyazaki |
Principal Investigator |
圖師 一文 宮崎大学, 農学部, 教授 (50435377)
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Co-Investigator(Kenkyū-buntansha) |
霧村 雅昭 宮崎大学, 農学部, 助教 (40433065)
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Project Period (FY) |
2024-04-01 – 2025-03-31
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Project Status |
Granted (Fiscal Year 2024)
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Budget Amount *help |
¥1,690,000 (Direct Cost: ¥1,300,000、Indirect Cost: ¥390,000)
Fiscal Year 2024: ¥1,690,000 (Direct Cost: ¥1,300,000、Indirect Cost: ¥390,000)
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Keywords | 機能性成分 / 予測モデル / トマト |
Outline of Research at the Start |
本研究の目的は,栽培履歴が貯蔵中の機能性成分含量の変化に及ぼす影響を明らかにするとともに,栽培履歴から機能性成分含量の貯蔵中の変化を予測する手法を確立することである。具体的には,様々な栽培環境下で栽培した野菜の貯蔵中における機能性成分含量と抗酸化システムの変化を調べ,栽培履歴(栽培時の環境,生育,光合成機能)との関連性を明らかにする.その後,栽培履歴を用いて貯蔵中の機能性成分の変化を予測するための数理モデルを作成する。
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