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包括的ペプチド反応性マッピングによる食情報受容および腸-脳連関ネットワークの解明
Research Project
All
Fiscal Year 2024
grantAwardInfo
Project/Area Number
23K23553
Research Category
Grant-in-Aid for Scientific Research (B)
Allocation Type
Multi-year Fund
Section
一般
Review Section
Basic Section 38050:Food sciences-related
Research Institution
Kyoto University
Principal Investigator
大日向 耕作
京都大学, 農学研究科, 准教授 (00361147)
Project Period (FY)
2024-04-01 – 2025-03-31
Project Status
Granted (Fiscal Year 2024)
Budget Amount
*help
¥5,070,000 (Direct Cost: ¥3,900,000、Indirect Cost: ¥1,170,000)
Fiscal Year 2024: ¥5,070,000 (Direct Cost: ¥3,900,000、Indirect Cost: ¥1,170,000)
Keywords
ペプチド / マッピング / 生体情報ネットワーク / 食情報受容 / 腸-脳連関
Outline of Research at the Start
継続研究課題のため記入しない。