• Search Research Projects
  • Search Researchers
  • How to Use
  1. Back to previous page

保育所における離乳完了から3歳未満児の食べる機能に応じた食事内容の検討

Research Project

Project/Area Number 24K16657
Research Category

Grant-in-Aid for Early-Career Scientists

Allocation TypeMulti-year Fund
Review Section Basic Section 09030:Childhood and nursery/pre-school education-related
Research InstitutionWayo Women's University

Principal Investigator

池谷 真梨子  和洋女子大学, 家政学部, 助教 (50633129)

Project Period (FY) 2024-04-01 – 2027-03-31
Project Status Granted (Fiscal Year 2024)
Budget Amount *help
¥4,290,000 (Direct Cost: ¥3,300,000、Indirect Cost: ¥990,000)
Fiscal Year 2026: ¥1,560,000 (Direct Cost: ¥1,200,000、Indirect Cost: ¥360,000)
Fiscal Year 2025: ¥1,950,000 (Direct Cost: ¥1,500,000、Indirect Cost: ¥450,000)
Fiscal Year 2024: ¥780,000 (Direct Cost: ¥600,000、Indirect Cost: ¥180,000)
Keywords保育所 / 離乳完了 / 食べる機能 / 食事形態
Outline of Research at the Start

本研究は、保育所における離乳完了から3歳未満児の食べる機能に応じた食事内容を検討することを目的とする。
具体的には、保育所における離乳完了から3歳未満児の食べにくい食材の献立への展開、保育所に通う離乳完了から3歳未満児の食べる機能と食事内容との関連についての調査・分析を行い、保育所の調理従事者および離乳完了から3歳未満児の保護者に対して、食べる機能に応じた食事内容についての情報提供を行う。

URL: 

Published: 2024-04-05   Modified: 2024-06-24  

Information User Guide FAQ News Terms of Use Attribution of KAKENHI

Powered by NII kakenhi