• Search Research Projects
  • Search Researchers
  • How to Use
  1. Back to project page

2020 Fiscal Year Research-status Report

食事中の食物への注意が食後の熱産生と満腹感に及ぼす影響

Research Project

Project/Area Number 15K16236
Research InstitutionHiroshima Shudo University

Principal Investigator

鍛島 尚美  広島修道大学, 健康科学部, 准教授 (20433394)

Project Period (FY) 2015-04-01 – 2022-03-31
Keywords味覚 / 甘味 / 摂食量
Outline of Annual Research Achievements

産前産後の休暇および育児休業の取得に伴い、研究中断届(2020年3月25日から2021年3月31日まで)を提出し、研究を実施しなかった。

Current Status of Research Progress
Current Status of Research Progress

3: Progress in research has been slightly delayed.

Reason

産前産後の休暇および育児休業の取得に伴い、研究を中断したため。

Strategy for Future Research Activity

2021年4月に研究を再開し、6月までに予備実験を行い、7月から9月にかけて本実験を実施する。実験終了後は、データ解析、論文執筆の期間とする。

Causes of Carryover

2020年度は産前産後の休暇および育児休業を取得し、研究を実施していないため。

URL: 

Published: 2021-12-27  

Information User Guide FAQ News Terms of Use Attribution of KAKENHI

Powered by NII kakenhi