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Products Report

抗酸化能を始めとする各種機能性を保持した糖修飾鶏肉タンパク質の最適化法による開発

Research Project

Project/Area Number 22500743
Research Category

Grant-in-Aid for Scientific Research (C)

Allocation TypeSingle-year Grants
Section一般
Research Field Eating habits, studies on eating habits
Research InstitutionDoshisha Women's College of Liberal Arts

Principal Investigator

NISHIMURA Kimio  同志社女子大学, 生活科学部, 教授 (60167567)

Co-Investigator(Kenkyū-buntansha) SAEKI Hiroki  北海道大学, 水産科学研究科, 教授 (90250505)
Research Collaborator ISONO Mai  三栄源エフ・エフ・アイ株式会社, 勤務
MANABE Mariko  同志社女子大学, 生活科学部, 教授 (50329968)
Project Period (FY) 2010 – 2012
  • Research Products

    (3 results)

All 2012 2011 2010

All Presentation (3 results)

  • [Presentation] 抗酸化能を発揮するマルトース修飾鶏筋原線維タンパク質のゲル化およびそのゲル特性2012

    • Author(s)
      磯野 舞, 佐伯 宏樹, 西村 公雄
    • Organizer
      日本農芸化学会 2012年度大会
    • Place of Presentation
      京都女子大学(京都府)
    • Year and Date
      2012-03-24
  • [Presentation] 抗酸化能を発揮する糖化鶏筋原線維タンパク質調製条件の最適化2011

    • Author(s)
      礒野舞, 佐伯宏樹, 西村公雄
    • Organizer
      日本栄養・食糧学会 第50回近畿支部大会
    • Place of Presentation
      近畿大学 農学部キャンパス(大阪府)
    • Year and Date
      2011-10-15
  • [Presentation] 抗酸化能を発揮するマルトース修飾鶏筋原繊維タンパク質の最適化法を用いた調製条件の検索2010

    • Author(s)
      礒野舞, 真部真理子, 西村公雄, 佐伯宏樹
    • Organizer
      日本農芸化学会 関西支部大会
    • Place of Presentation
      近畿大学
    • Year and Date
      2010-10-03

URL: 

Published: 2016-04-26   Modified: 2016-09-09  

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