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2024 Fiscal Year Comments on the Screening Results

蠕動運動のダイナミックな物理的拡散効果による発酵促進メカニズムの創成

Research Project

Project/Area Number 24H00300
Research Category

Grant-in-Aid for Scientific Research (A)

Allocation TypeSingle-year Grants
Section一般
Review Section Medium-sized Section 20:Mechanical dynamics, robotics, and related fields
Research InstitutionChuo University

Principal Investigator

中村 太郎  中央大学, 理工学部, 教授 (50315644)

Co-Investigator(Kenkyū-buntansha) 内野 昌孝  東京農業大学, 生命科学部, 教授 (00328543)
Project Period (FY) 2024-04-01 – 2029-03-31
Scientific Significance and Expected Research Achievements

応募者らがこれまで開発してきた蠕動ポンプを発酵プロセスに適用することで、新たな効果的発酵促進プロセスの実現が期待できる。実績のあるメカニズムによる機械的アプローチで、発酵という化学的現象を制御しようとする点は創造性、独創性があり、食品化学分野への影響が大きい。食品化学・農学系研究者の参画は、課題の実現に資することが期待される。

URL: 

Published: 2024-07-04  

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