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Products Report

高温加熱調理過程にけるナノスケール粉砕米粉の挙動解析

Research Project

Project/Area Number 25560042
Research Category

Grant-in-Aid for Challenging Exploratory Research

Allocation TypeMulti-year Fund
Research Field Eating habits
Research InstitutionNational Agriculture and Food Research Organization

Principal Investigator

Okadome Hiroshi  国立研究開発法人農業・食品産業技術総合研究機構, その他部局等, 研究員 (10353963)

Project Period (FY) 2013-04-01 – 2016-03-31
  • Research Products

    (6 results)

All 2024 2020 2019 2017

All Presentation (3 results) Patent(Industrial Property Rights) (3 results)

  • [Presentation] 乾式・湿式微粉砕によるサブミクロン米粉の製造とその特性評価2017

    • Author(s)
      岡留博司, Hossen Md. Sharif, 五月女格, 七山和子、佐々木朋子, 奥西智哉, 安藤泰雅
    • Organizer
      農業食料工学会第76回年次大会講演要旨
  • [Presentation] 湿式メディアミルによるサブミクロン米粉の製造とその特性解析2017

    • Author(s)
      岡留博司, Hossen Md. Sharif, 五月女格, 七山和子、佐々木朋子, 奥西智哉, 安藤泰雅
    • Organizer
      第64回日本食品科学工学会大会講演集
  • [Presentation] 物理的粉砕によるサブミクロン米粉の製造と特性解明2017

    • Author(s)
      岡留博司, Hossen Md. Sharif, 五月女格, 七山和子、佐々木朋子, 奥西智哉, 安藤泰雅
    • Organizer
      農業施設学会大会講演要旨(2017年度大会)
  • [Patent(Industrial Property Rights)] 微細米粉、その製造方法及びその用途2024

    • Inventor(s)
      岡留 博司, 五月女 格, 奥西 智哉, 根井 大介
    • Industrial Property Rights Holder
      農業・食品産業技術総合研究機構
    • Industrial Property Rights Type
      特許
    • Industrial Property Number
      特許第7521771号
  • [Patent(Industrial Property Rights)] 微細米粉、その製造方法及びその用途2020

    • Inventor(s)
      岡留博司, ほか
    • Industrial Property Rights Type
      特許
    • Industrial Property Number
      2020-041529,(2019-052630の国内優先権主張出願)
  • [Patent(Industrial Property Rights)] 微細米粉、その製造方法及びその用途2019

    • Inventor(s)
      岡留博司, ほか
    • Industrial Property Rights Type
      特許
    • Industrial Property Number
      2019-052630

URL: 

Published: 2021-07-06   Modified: 2025-03-27  

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