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[文献書誌] K.Kanemaru,T.Takaya,T.Miyamoto: "Separation and Quantitation of Isothiocyanate in Brown Mustard and Cinnamaldehyde in Cinnamon by Reverseーphase High Performance Liquid Chromatography" 日本食品工業学会誌. 37. 565-568 (1990)
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[文献書誌] K.Kanemaru,T.Miyamoto: "Inhibitory Effects on the Growth of Several Bacteria by Brown Mustard and Allyl Isothiocyanate" 日本食品工業学会誌. 37. 823-829 (1990)
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[文献書誌] 金丸 芳、宮本 悌次郎: "イソチオシアン酸アリルとその誘導体による細菌増殖阻害" 日本食品工業学会誌.
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[文献書誌] 山本 由喜子、宮本 悌次郎: "食品の加熱調理による市販香辛料の抗酸化効果の変化" 調理科学. 23. 81-84 (1990)
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[文献書誌] Y.Yamamoto,N>Sogo,R.Iwao,T.Miyamoto: "Antioxidant effect of egg yolk on linoleate in emulsions" Agric.Biol.Chem.54. 3099-3104 (1990)
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[文献書誌] 山本 由喜子、十河 典子、巌 理佳、宮本 悌次郎: "クッキ-の調理および保存時における卵黄の抗酸化効果" 日本食品工業学会誌. 38. (1991)