• Search Research Projects
  • Search Researchers
  • How to Use
  1. Back to project page

2013 Fiscal Year Research Progress Assessment (Verification Result)

生体過酸化脂質の生成と制御に関する食品科学的研究

Research Project

  • PDF
Project/Area Number 20228002
Research Category

Grant-in-Aid for Scientific Research (S)

Allocation TypeSingle-year Grants
Research Field Food science
Research InstitutionTohoku University

Principal Investigator

MIYAZAWA Teruo  東北大学, 大学院・農学研究科, 教授 (20157639)

Co-Investigator(Kenkyū-buntansha) NAKAGAWA Kiyotaka  東北大学, 大学院農学研究科, 准教授 (80361145)
TSUDUKI Tsuyoshi  東北大学, 大学院農学研究科, 准教授 (00404848)
Co-Investigator(Renkei-kenkyūsha) OIKAWA Shinichi  日本医科大学, 医学部, 教授 (30142946)
OKA Yoshitomo  東北大学, 大学院医学系研究科, 教授 (70175256)
ARAI Hiroyuki  東北大学, 加齢医学研究所, 教授 (30261613)
SHIMOSEGAWA Tooru  東北大学, 大学院医学系研究科, 教授 (90226275)
KIMURA Fumiko  東北大学, 大学院農学研究科, 助教た (50321980)
Project Period (FY) 2008 – 2012
Assessment Rating
Verification Result (Rating)

A

URL: 

Published: 2016-06-03   Modified: 2017-03-31  

Information User Guide FAQ News Terms of Use Attribution of KAKENHI

Powered by NII kakenhi