Research Project
Grant-in-Aid for Scientific Research (C)
本応募研究課題の主要な実験内容は、食肉を発酵する担子菌のスクリーニングを行い、心筋梗塞や脳血栓などの血栓症を予防する担子菌由来および発酵作用によって生じる抗トロンビン活性、線溶活性、抗酸化活性および免疫力を高めガンを予防するβ-D-グルカンなどを有する機能性食肉を製造することである。
All 2011 2010 2009 2008
All Journal Article (5 results) (of which Peer Reviewed: 4 results) Presentation (5 results) Book (3 results) Patent(Industrial Property Rights) (3 results)
日本きのこ学会誌 18
Pages: 107-110
きのこ研だより 33
Pages: 31-38
日本きのこ学会誌 17
Pages: 151-154
Mushroom Sci.and Biotech. 17
Pages: 107-111
日本きのこ学会誌 16
Pages: 159-163